Iphone 12 Lidar Tarayıcı Nasıl Kullanılır

IPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max. Piyasaya çıkan en son iPhonelar bize çok tanıdık gelen bazı sorunları göstermeye başlıyor.


How To Use Lidar On Iphone 12 Pro

Geçtiğimiz hafta sonu Twitter üzerinden yayınlanan görsellere göre iPhone 12 Pro 3lü kamera.

Iphone 12 lidar tarayıcı nasıl kullanılır. İPhone 12 Prodaki ve iPad Prodaki LiDAR tarayıcı yaklaşık 16 fit 5 metre etkili bir menzile sahiptir. Nesil iPad Pro kamera özellikleri arasında olan LİDAR tarayıcı nasıl çalışır bakıyoruz. Apple geçtiğimiz ay sürpriz bir şekilde iPad Pro 2020 modelini tanıtmış ve bu modelde LiDAR adını verdiği ortam tarayıcısını eklemişti.

IPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Maxte yer alacak LiDAR Tarayıcısı günümüzde fazlasıyla geniş kullanım alanına sahip. IPhone ile çok daha geniş bir kitleye ulaşacağı hesaba katıldığında ARnin çok daha önemli bir konuma ulaşması sağlanabilir. Apple iPhone 12 Pro kamera özellikleri arasında yer alan LiDAR tarayıcı nedir daha iyi fotoğraflar için bize nasıl yardımcı olacak.

IPhone 12 Proda birkaç erken lidar özellikli 3B tarama uygulamasını başarıyla test ettik 3B Tarayıcı Uygulaması Lidar Tarayıcı ve Record3D ve nesneleri taramak veya odaları şaşırtıcı bir hızla haritalamak için kullanılabilirler. IPhone 12 Pro LiDAR sensörü nedir. Yakın zamanda iPhone 12 kamerası nasıl olacak sorusunun cevapları arasına LİDAR kamera cevabı da girebilir.

LiDAR tarayıcı Appleın yayınladığı rehbere göre boy ölçebiliyor. Ayrıca yeni modelde daha yüksek çözünürlüklü ekran kullanılıyor. Appleın merakla beklenen iPhone 12 serisi geçtiğimiz.

Karşımıza iPhone 12 12 mini 12 Pro ve 12 Pro Max olmak üzere dört farklı model ile çıkan Apple Pro modellerin fark yaratması için bazı özellikleri bu modellere kaydırmıştı. Apple iPhone 12 Pro sahipleri için bir rehber yayınlayarak LiDAR sensörünü günlük hayatta nasıl kullanacaklarını açıkladı. Dolayısıyla 2020 iPhone modeli nde olmasa da 2021 iPhone modelleri ile birlikte iPad Pro tarafında kullanmaya başladığı LiDAR tarayıcı sensörü iPhone tarafında da kullanmaya başlayabilir.

Appleın iPad Pro ile hayatımıza kazandırdığı LiDAR tarayıcı sayesinde AR uygulamaları seviye atlamıştı. Apple LiDARı bir şantiye veya hız tabancasından biraz farklı kullanıyor. Bu aynı temel ilkedir mesafeyi belirlemek için sıçrayan ışık ancak daha küçük ölçekte.

Appleın dün duyurduğu yeni telefonunun özelliklerini inceleyenlerin dikkatini çeken bu yeni özellik otonom arabalarla ilgili araştırma yapanların da yabancı olmadığı bir kavram. Yeni nesil Galaxy Buds fasulyeye benzeyebilir. IPhone 12 Pro LiDAR tarayıcı ile çıtayı bir tık yukarıya taşıyacak gibi görünüyor.

IPhone 12 yüksek çözünürlüklü OLED ekranıyla göze çarpıyor. Tasarım açısından 2020 iPhone 12 serisinin iPhone 4e benzer bir gövdeye sahip olması bekleniyor. IPhone 12nin yeni silahı LİDAR tarayıcı mı.

IOS 14 Beta 6 ile ortaya çıkan sızıntı sayesinde iPhone 12 Pronun. Apple artırılmış gerçeklikte bu yıl seviye atlayacak. IPhone 12 Pro 3lü kamera ve LiDAR tarayıcı ile geliyor.

ShiftDeleteNet olarak sizler için farklı videolar çekmeye devam ediyoruz. Bunun için iPhonelarda bulunan Ölçüm uygulamasını kullanmak yeterli oluyor. 16 metrelik etkili lidar tarama aralığı evimdeki çoğu odaya ulaşmak için.

Ancak iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Maxte ise LIDAR sensör devreye giriyor. 15 Eylülde tanıtılacak olan yeni nesil iPhoneların kamera tasarımı ortaya çıktıTedarikçinin paylaştığı tek görüntü iPhone 12 ve iPhone 12 Proda aynı kamera diziliminin devam edeceğini gösteriyor. İPhoneda LiDAR Tarayıcı muhtemelen iPad Proda gördüklerimize benzer özellikler sunacak.

Görünüşe göre birkaç kullanıcı cihazlarının ekranının sarı bir renk tonuna sahip olduğunu fark etmeye başladı ancak ilk bakışta bunu görmek kolay olmasa da diğer modellerle karşılaştırırken bunu fark edebilirsiniz. Kamera tarafında ana modellere göre iyileştirmeler barındıran Pro modellerde LiDAR adı verilen tarayıcı kullanılmıştı. Bununla birlikte bugünün sızdırılmış görüntüsünde bu tasarım için çok fazla fikir edinmek zor.

Bu durumda iPhone 12de sarı ekran ve iPhone 12 Pro. Bir sonraki iPhone serisinin piyasaya sürülmesine hala aylar olsa da iPhone 12nin nasıl görüneceğine dair sızıntılar gelmeye başladı. İlk olarak iPad Pro 2020de karşımıza çıkan LiDAR tarayıcının daha önce Tesla gibi yeni nesil akıllı otomobillerde karşımıza çıkması biraz şaşırtıcı.

LiDAR Tarayıcısını kullanabileceğiniz sayısız ihtimal varken bunlardan birisi de bir kişinin boyunu ölçebilmek. IPhone 12 Pro ile gündeme gelen LiDAR sensörü nedir özellikleri ve nasıl çalışır başlıklarını inceledik. Pro modellerinde LiDAR tarayıcı ve telefoto kamera yer alırken 12 modelinde LiDAR tarayıcı ve telefoto kamera yer almıyor.

İPhone 12 Pro LiDARı Nasıl Kullanır. IPad Pro 2020 ile hayatımıza giren LiDAR tarayıcı ile iPhone 12 Pro modeli de ortaya çıktı.


How To Use Lidar On Iphone 12 Pro


How To Use Lidar On Iphone 12 Pro


Iphone 12 Pro Kamerasindaki Lidar Nedir Nasil Calisir Mediatrend


Iphone 12 Pro Max Icin Lidar Uygulamalari Akilli Telefon


Apple In Lidar Tarayicisi Hakkinda Bilmeniz Gerekenler Mediatrend


What Lidar Can Do On Iphone 12 Pro S In Hindi Lidar Scanner In Action On Iphone 12 Pro Max Youtube


What Lidar Can Do On Iphone 12 Pro S In Hindi Lidar Scanner In Action On Iphone 12 Pro Max Youtube


Iphone 12 Pro Ve Iphone 12 Pro Max Te Yer Alan Lidar Sensoru Ne Ise Yariyor Teknoloji Haberleri


Iphone 12 Pro Max Icin Lidar Uygulamalari Akilli Telefon


Iphone 12 Pro Max Icin Lidar Uygulamalari Akilli Telefon


How To Use The Lidar Sensor On The Iphone 12 Pro S Youtube


Pin On Iphone


Iphone 12 Pro Lidar Ile Hayal Edildi Peki Nedir Bu Donanim Log


Apple Unveils New Lidar Sensor On Iphone 12 Pro Cameras Youtube


Pin On Products


Lidar Icin Iphone 12 Pro Alinir Mi Lidar Uygulamalari Youtube


How To Use Lidar On Iphone 12 Pro


Iphone 12 Pro Max Icin Lidar Uygulamalari Akilli Telefon


Iphone 12 Pro Lidar Sensor Incredible Fast 3d Scanner Youtube

Post a Comment for "Iphone 12 Lidar Tarayıcı Nasıl Kullanılır"